Om mig

Kanske skulle jag ta och presentera mig så att ni vet vem som har suttit på andra sidan och skrivit dessa rader, så vad kan ni då vilja veta om mig? Är det intressant att veta att jag är en gift tvåbarnsmamma på snart 29 år eller är det mer intressant att veta att jag är lärare?

 

wpid-20140809095347978.jpg

 

Kanske skulle jag skriva om att jag har kronisk värk och vissa dagar har svårt att ta mig upp ur sängen, det kanske inte är så roligt att läsa om så då kanske det är bättre att skriver om att jag är livrädd för att fickparkera, inte bara fickparkera om jag ska vara ärlig, parkera överhuvudtaget är ganska läskig måste jag säga. Är det intressant att veta att jag är specialist på att tappa bort vantar, minst tre stycken varje vinter blir det.

Det kanske skulle vara kul att veta att jag är skotokig eller att jag älskar att vika böcker, ni vet så att det blir mönster eller ord av boksidorna, det är nog roligt att veta om mig.

IMG_20140511_114841 IMG_20140630_124308

wpid-img_20140501_160333.jpg

Kanske skulle jag berätta att jag vrickar fötterna när jag simmar och att jag älskar att åka på loppisar, jag menar var skulle jag annars hitta mina böcker att vika, inte så att man kan gå till biblioteket och låna några och vika loss på, det uppskattas inte!

Jag tycker inte om att titta på läskiga filmer, då håller jag för ögon och öron, för att sedan tvinga dem jag tittar med att berätta vad som har hänt, jag menar annars förstår jag ju inte filmen. Jag skulle kanske kunna skriva om mitt nyårslöfte, det att jag lovade mig själv att bara ha kjol på mig i ett helt år och snart är det bara två månader kvar och inte ett par jeans så långt ögat kan nå.

Är det superviktigt att ha med att jag hatar vita strumpor? Eller att jag har otur när jag pratar, jag menar det var inte meningen att säga till barnen på jobbet att ”de fick minsann lagen när bollen var klar”, när de bråkade om vilka lag det skulle vara på bandyn eller när jag klev in på gymmet och säger att jag har bokat tid för en gyninstruktion, det är bara otur och det skulle kunna ha hänt vem som helst. Jag menar det är inte så lätt att stå på en finlandsfärja och möta en precis likadan färja, klart att man börjar leta efter sig själv på båten mittemot, det skulle vem som helst ha gjort eller hur?

Alltså det här med att presentera sig själv var inte så lätt när jag tänker efter.

Men för att skriva lite om vem jag är så är jag en överrörlig, smått knasig ”fibrotant” (läkarens ord) som under tonåren blev världsmästare i att vara pessimist, detta har jag dock övervunnit och idag är jag positiv och sprallig inför livets ständiga utmaningar, vill ni höra mer tokigheter och dråpligheter från mitt liv så välkomna in till den positiva Sara.

ego sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s