Redan vecka 4, vart tar tiden vägen? Känns som att det var nyss början på december och vi skulle sätta upp julpyntet, nu är det över en vecka sen man skulle tagit ner det men vi är inte alltid som alla andra så vi låter vårat vara kvar ett tag till, kanske hinner vi inte ta ner det alls innan det är jul nästa gång. Om nu inte det blir som vi tänkt oss till helgen för plockas det bort då, inte för att jag bjudit in någon som ska plocka bort julen så jag hoppas verkligen att maken gjort det.

En sak som jag funderar på ikväll är varför det är så himla kallt i köksskåpen, ja inte för att mina kaffekoppar kanske klagar och gärna hade sett att det fanns skåpsvärme hos dem så blir jag lite konfunderad varför kökskåpen är så himmelens kalla. På tal om kallt så blåser de halv storm från ventilen i badrummet och det är ju kanske inte så konstigt, eller det har varit så i alla år jag har känt det här huset och det är ju 29år i april men en sak som jag inte lagt märke till förens ikväll är att det blåser minsann genom lysknappen på väggen oxå, är det verkligen normalt och ett sundhetstecken? Lysknappen sitter inte på en yttervägg så jag slipper ju oroa mig för att det är ett glutthål rakt in så nån kan stå där och kolla när jag duschar, inte för att jag hade varit så orolig för det, det hade ju sett himla märkligt ut om någon stod och glodde rakt in i tegelväggen, han (ja han) hade inte kunnat göra det utan att någon som kom förbi på gatan eller utan att någon granne hade sett honom stå där och glutta in i tegelväggen… men som sagt lysknappen sitter inte ens där så jag behöver ju inte ha en så lång utläggning om denna gluttnågon så jag lägger ner nu.

Kanske inte lägger ner och skriva för fingrarna verkar ha fått upp fart och får de lite flyt så är det minsann bara att hålla i sig och följa med. Ibland funderar jag på hur jag fungerar, jag har lovat mina elever en 100dagarsfest när de har gått 100dagar i skolan, det var superlätt att gå ut med det i augusti, jag menar det var 102 arbetsdagar bort, nu är det helt plötsligt på onsdag i nästa vecka och jag har inte kommit på hur man firar något sånt här. Det är minsann tur att jag har helgen fri till att planera det, eller vad var det nu igen jag skulle göra till helgen?

 

Annonser