Min man har fortfarande inte utvecklat ett sinne för tankeläsning, jag tänker han har ju fått träna i snart 12 år, då borde han ju ha lärt sig något.

Igårkväll när värken tog över totalt så satt jag i köket på en stol och han lagade mat, efter en stund blir jag nästan irriterad över att han inte svarar så jag säger till honom. Då får jag till svar att jag tydligen suttit tyst, jag har alltså pratat men inte sagt något. Jag blir galen när värken gör att jag glömmer bort att göra saker, så som att röra på munnen när jag pratar.

Den här helgen kommer till största delen ägnas åt programmering, eller rättare sagt skriva vad koden betyder och hur jag kan koppla det till läroplanen och det kan jag inte så då är det svårt att skriva något. Det var mycket lättare att läsa på lärarprogrammet där jag kunde använda min superkraft (ordbajsning) det fungerar ju inte nu!!!

Dessutom ska jag spela in en film där jag pratar?! Jag prata på en inspelning, det kommer ju bli som i köket igårkväll att jag pratar men utan att det låter…. undra om jag blir godkänd?

Nä kanske bäst att fortsätta för det här kan jag ju inte skicka in för bedömning, då blir jag väl utslängd.

Annonser