Idag har varit en sån dag då jag har testat en massa saker (ofrivilligt egentligen) men tänkte dela med mig av mina erfarenheter så ni slipper göra samma sak, eller undra vad som skulle kunna hända om man testade dessa grejer. Så nu kör vi lite Sara testar:

  1. För det första så är torrschampoo jättebra mot flottigt hår och vaselin är jättebra mot torra läppar, men om man tar vaselin på läpparna och smetar ut det med fingret och sen tar torrschampoo i håret och gnuggar in det med samma hand man har vaselin på då funkar inte torrschampoot. Det hade ni säkert redan räknat ut men nu har jag testat på riktigt så här behövs inte gissas mer.
  2. Vill man se skidorna på TV eller titta på TV överhuvudtaget så är det smart att sätta igång TV:n för den startar inte av sig själv och då har vi ändå en smartTV.
  3. Blomkål och sweetchili är jättegott tillsammans, det tyckte däremot inte min magkatarr. Konstigt det borde väl vara rena drömmen att de bränner bort det onda.
  4. Om ditt barn eller någon annan klumpig person (nu säger inte jag att barn är klumpiga utan de går under kategorin barn) är hemma hos dig och intager drickyoggi så gå inte och duscha. Eftersom mitt tidigare test med vaselin och torrschampoo misslyckades så kände jag ett stort behov av att duscha. Men jag hann bara känna mig nyduschad och fräsch i ungefär två minuter innan jag tvingas byta strumpor och byxor för att jag fått skura golv, väggar och matta fria från denna härliga dryck som inte alls luktar surt om den får vara och gosa till sig på exempelvis köksmattan. Den där köksmattan är ett helt eget inlägg men den var snygg och gosig första veckan vi hade den för si sådär tre år sen.
  5. Superlim! Jag som brukar gå omvägar om detta hemska fick en genialisk idé att jag minsann skulle laga lillebrors stövlar, jag menar jag är ju hemma och superlimmaren här hemma (alltså proffset på superlim inte på att limma på personer, eller vad vet jag vad han gör när inte är med men tillbaka till superlimmet) jobbar. Så jag skulle minsann visa att jag är kvinna nog att klara mig själv, om vi säger så här nästa gång kanske jag ber om hjälp för jag det var på håret att lillebror hade haft mamma hängandes i stövlarna ett tag framöver. Jag hann inse mitt misstag och det hela slutade med att jag slet mig loss och fick limma lite till på stöveln, men jag är hel och stöveln är hel (typ hel). Men jag rekommenderar inte mig själv att göra om det.
  6. Brottas med Glad-Pack, vet inte hur jag gjorde men lyckades linda in hela vänsterhanden med Glad-Pack så lillebror fick hjälpa mig loss. Nu var det inte för nöjes skull jag hamnade i plastfolien utan jag skulle ställa in matresterna i kylen, nästa gång får det bli burk med lock (jag vet jag kan klämma mig men jag tar den risken).

Då känner jag att jag har testat färdigt för idag, Sara testar återkommer säkert en dag då allt inte riktigt blir som jag tänkte.

Annonser