Maken är på jobbet sedan länge, barnen har en ofrivillig skärmpaus vilket betyder att de har absolut ingenting och göra och att deras mamma är den elakaste på den här planeten och kanske till och med i hela universum. Jag tackar för den titeln och stänger av öronen en stund. Jag har ju egentligen jullov men loven för mig innebär att jag hinner förbereda mig inför terminerna när det finns minimalt med tid för att planera.

Men sen funderar jag på om jag ska göra ett nytt försök att få i ordning källaren, jag tar nya tag varje lov men kommer aldrig i mål. Förstår inte varför det hela tiden fyller på och att jag varje gång jag röjer tänker att ”Nu får det vara nog med att samla på sig massor med skit” men lik förbenat står där en hel massa skit och hånler mot mig. Ja jag vet att jag har ställt dit det själv men det slutar inte hånle för det.

Så får det bli, röja och vila så kanske den här förkylningen släpper greppet om mig, kanske borde vila hela dagen men den där källaren skriker ju så jag får ont i magen!

På återseende!

Annonser