Det nya året börjar som det gamla slutade, nämligen med den efterhängsna förkylningen som satte sina klor i mig på uppesittarkvällen.

Så idag har jag intagit soffläge och kollat skidor hela dagen, fast jag har faktiskt haft årets första heta dejt med lamineringsmaskinen, jag misstänker att det kommer bli många stunder med den godingen.

Förste januari alltså, jag har ju inte riktigt hunnit med, jag tänker att vi är i slutet av oktober men jag antar att jag har fel för resten av världen säger emot och då får jag väl ge mig.

Imorgon börjar skägget jobba och jag och mina älskade barn ska vara hemma och tjafsa, eller jag hade tänkt undvika tjafs men med varandra så ska det nog tjafsas om både det ena och det tredje för det är det man gör om man är syskon och bor i det här huset. Jag känner att jag precis kommit på lösningen eller inte lösningen men orsaken, det är husets fel, precis som att det är husets fel att man pratar fel när man är här hemma oxå. Hela tiden blir det tokigt och man balar taklänges och sånt.

En vecka är det kvar på jullovet och jag kom på mig själv med att ha såna där jobbiga jobbtankar som jag brukar ha kvällar före jag ska till jobbet och jag känner mig väldigt oförberedd och jag ska erkänna att jag är väldigt oförberedd inför jobb imorgon och tur är väl det för det är ju en vecka kvar innan eleverna kommer tillbaka så det hade varit himla dumt att planerat något tills imorgon.

Nu väntar jag på att maken eller skägget som han även kallas ibland ska skruva ihop gymmet i källaren så att vi kan äta maränger och kolla på någon serie, jag menar det räcker väl med att man har träningsbänken i källaren?

Så har det nya året börjat och ska jag vara helt ärlig så är jag inte imponerad, eller alltså vill man att gräsmattan ska se ut som en tokblöt badsvamp känns så är jag väldigt tillfreds med hur dagen varit. Men nu vill inte jag ha mer grått och regn, men det kanske var lite mycket att hoppas på strålande sol och 25grader, det är ju trots allt årets första dag. Imorgon finns det nya möjligheter att imponera på mig!!

Annonser